Vriendinnendag Uden

 

Een gezellige vriendinnendag in Uden of omgeving? Heerlijk verwend worden samen met je vriendinnen, zus(sen), moeder of dochter? Kom naar Haarstudio Ronky! Wij zorgen voor een ultieme beleving tijdens je vriendinnendag!

Relaxdag Uden

 

Kom je uit Uden of omgeving en wil je een relaxdag plannen voor jezelf, je zus, vriendin, moeder…? Dan is een bezoek aan Haarstudio Ronky hét perfecte idee! Bij Haarstudio Ronky leggen we je graag helemaal in de watten. Van je binnenkomst met een gastvrije en vooral gezellige ontvangst tot je met een heerlijk zen gevoel weer de deur uit loopt. Ga lekker liggen in onze massagestoel, terwijl wij je hoofdhuid masseren en je ondertussen kunt genieten van een massage van je nek, schouders, rug en benen. Tijdens je relax- of vriendinnendag zorgen wij natuurlijk voor een goede kop koffie of thee met een overheerlijk hapje erbij. Zin in iets sterkers? Ook een wijntje en biertje staan in onze haarstudio in Uden voor je klaar, uiteraard met bijbehorende versnaperingen!

Lekker ontspannen

 

Een echte beleving en ultieme ontspanning, dat is waar Haarstudio Ronky voor staat. Tijdens een verwendag, ontspanningsdag of vriendinnnendag staat heerlijk relaxen dan ook centraal! Bij Haarstudio Ronky zorgen we er graag voor dat je even helemaal tot rust komt. Na onze relax-massage gaan we aan de slag om het allerbeste uit jou te halen. Je haar, make-up, eventuele hairextensions, visagie, opsteken of je haar verven… wij zorgen er graag voor dat je je lekker voelt: zowel van binnen als van buiten! Dat doen we niet alleen door je haar en make-up op een deskundige en creatieve manier te verzorgen, we doen het ook door gebruik te maken van de allerbeste producten. Zo werken wij alleen met exclusieve topmerken, voor dé ultieme ervaring tijdens jullie ontspanningsdag.

Verwendag binnen of buiten

 

Is het mooi weer op jouw vriendinnendag, verwendag of relaxdag? Dan is het goed om te weten dat je ook lekker in het zonnetje geknipt kunt worden. In onze prachtige binnentuin vind je alles voor een heerlijke ochtend of middag. Het kabbelende geluid van onze fontein, een gezellige aankleding, comfortabele stoel en de zon op je gezicht. Wat wil je nog meer?

Ook een vriendinnendag in Uden?

 

Woon je in Uden en organiseer je een vriendinnendag? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden, wij vertellen je graag meer. Ook wanneer je in de omgeving van Uden woont, zoals in Veghel, Oss, Heesch, Boekel, Heeswijk-Dinther of Schijndel (Meierijstad), is een vriendinnendag in Uden bij Haarstudio Ronky een topidee. Wij zorgen gegarandeerd voor een overheerlijke verwendag, relaxdag of ontspanningsdag. Neem contact met ons op voor meer informatie!