Bruidskapsel Oss

 

Ga je binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Je bruidskapsel is dan natuurlijk één van de dingen die voor jullie mooiste dag geregeld moeten worden. Bij Haarstudio Ronky in de omgeving van Oss kun je terecht voor een bruidskapsel dat helemaal bij jou past!

Hét adres voor je bruidskapsel

 

Als je op zoek bent naar een goede kapsalon voor je bruidskapsel in Oss, dan is Haarstudio Ronky hét adres! Onze kapsters zijn ervaren, up-to-date en creatief. We denken dan ook graag met je mee over de manier waarop we jou helemaal kunnen laten stralen op jullie mooiste dag! Daarbij kijken we onder andere naar je haarkleur, huidskleur, vorm van je gezicht en natuurlijk de stijl van je trouwjurk. Je bruidskapsel is daarmee onderdeel van je complete ‘look’. Jouw wensen staan bij Haarstudio Ronky centraal.

Voor iedere bruid in Oss

 

Haarstudio Ronky is gevestigd in Uden, vlakbij Oss. Daarmee is Ronky bij uitstek geschikt voor je bruidskapsel in Oss en omgeving. Behalve voor je bruidskapsel kun je in onze kapperszaak ook terecht voor je bruids-make-up. Samen met jou bekijken we wat je wensen zijn en wat wij op basis van jouw ‘looks’ en trouwjurk zouden adviseren. Of je nu gaat voor een klassieke stijl, een haarsieraad, trendy, opgestoken of lekker kort, een ‘updo’, extensions of onze bijzondere haarproducten, Haarstudio Ronky is er voor iedere bruid in Oss, Uden en omgeving!

Proefkapsel en proef make-up

 

Voordat je op je grote dag je bruidskapsel laat verzorgen door ons, willen we natuurlijk samen afstemmen wat je wil en hoe we van jou een fantastische bruid kunnen maken. Daarom maken we eerst een afspraak met je voor een proefkapsel en proef-make-up. Tijdens deze afspraak bespreken we wat je wensen zijn en geven we je een goed advies voor je bruidskapsel en make-up. Op basis van je proefkapsel kun je uiteraard aangeven of je nog andere of aanvullende wensen hebt. Zo zorgen we er samen voor dat je straks op je grote dag die geweldig stralende bruid bent!

Je bruidskapsel: een unieke beleving

 

Je bruiloft in Oss of omgeving moet natuurlijk een dag worden om nooit te vergeten. Dat begint al op het moment dat wij je bruidskapsel verzorgen. Wij zorgen er namelijk graag voor dat je je dag heerlijk relaxt begint. In een gastvrije, vriendelijke sfeer ontvangen wij je met een kop goede koffie of thee. Uiteraard hoort daar ook een luxe lekkernij bij! Laat je je haar wassen, dan kun je bovendien genieten van een heerlijke massage in onze massagestoel. Je bruidskapsel door Haarstudio Ronky laten verzorgen staat voor een unieke beleving!

Bruidskapsel in Oss?

 

Ga jij trouwen in Oss of omgeving en wil je een fantastisch bruidskapsel? Kom dan naar Haarstudio Ronky! Neem contact met ons op of maak online een afspraak. Geef daarbij wel even aan dat het gaat om een proef-/bruidskapsel, dan kunnen we daar rekening mee houden.