Bruidskapsel Uden

 

Bruidskapsel laten verzorgen in Uden of omgeving? Kom dan naar Haarstudio Ronky! Wij zorgen ervoor dat jij er stralend uitziet op de mooiste dag van je leven!

Bruidskapsel bij Haarstudio Ronky

 

Ga je trouwen in Uden of in de omgeving van Uden? Van harte gefeliciteerd! Wij wensen je veel succes met de voorbereidingen voor je bruiloft! Eén van de dingen die je natuurlijk niet mag vergeten, is een bruidskapsel dat helemaal bij jou past! Bij Haarstudio Ronky ben je daarvoor aan het juiste adres. Terwijl wij jou helemaal in de watten leggen, zorgen we ervoor dat je er op-en-top uitziet voor je mooiste dag!

Creatief en professioneel

 

Een bruidskapsel is een belangrijk onderdeel van je gehele ‘look’ tijdens je bruiloft. En dus moet je bruidskapsel passen bij je trouwjurk en bij jou! Bij Ronky kun je rekenen op een bruidskapsel dat volledig aan jouw wensen voldoet. Onze kapsters zijn ervaren specialisten met een creatieve blik. Opgestoken, losjes, kort, klassiek, trendy, met haarsieraad of nét even anders? Bij ons kan het allemaal! Samen met jou bekijken we welke kapsels bij jouw gezicht, haar, trouwjurk en stijl passen! Op basis van jouw wensen, de vorm van je gezicht, je haartype, haar- en huidskleur, geven we een deskundig advies en bespreken we de verschillende mogelijkheden met je. Wij beheersen alle (moderne) technieken, zoals updo, extensions, haarsieraden en nog veel meer!

Bruidskapsel en make-up

 

Behalve voor je bruidskapsel kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor bijpassende bruids-make-up. Op basis van je huidskleur, haarkleur, vorm van je gezicht en natuurlijk je eigen wensen, geven we je een goed advies over de make-up die je kunt gebruiken én brengen we deze (bij jouw goedkeuring) meteen ook aan. Zodat jij straalt, zowel van binnen als van buiten!

Proefkapsel en proef make-up

 

Op je trouwdag laten we natuurlijk niks aan het toeval over! Daarom maken we bij Haarstudio Ronky altijd eerst een afspraak voor een proefkapsel. Tijdens deze afspraak kun jij aangeven wat je wil, en bekijken we samen of het resultaat naar wens is. Wil je nog dingen anders of heb je aanvullende vragen? Dan hebben we nog tijd om dingen aan te passen voor we je definitieve bruidskapsel gaan maken.

Begin je trouwdag extra bijzonder!

 

Je trouwdag wordt ongetwijfeld een dag om nooit te vergeten! Met een bruidskapsel bij Haarstudio Ronky begin je deze bijzondere dag sowieso goed. In onze kapsalon leggen wij je namelijk helemaal in de watten. Bijvoorbeeld met een overheerlijke massage in onze massagestoel, een goeie kop koffie of thee met wat lekkers en een hoop gezelligheid van onze vriendelijke kapsters. Kies je voor een bruidskapsel bij Haarstudio Ronky in Uden, dan kan je dag al niet meer stuk!

Bruidskapsel in Uden?

 

Interesse in een bruidskapsel door Haarstudio Ronky in Uden? Neem gerust contact met ons op of maak direct online een afspraak. Geef bij je online afspraak wel even aan dat het gaat om een afspraak voor een proefkapsel/bruidskapsel.