Krullen knippen Uden

 

Heb je krullen en wil je die laten knippen in Uden of omgeving? Welkom bij Haarstudio Ronky! Ik ben erkend CURLSYS kapper en gevestigd in Uden. CURLSYS is dé innovatieve nieuwe manier van krullen knippen.

Wat is CURLSYS?

 

CURLSYS is een revolutionaire kniptechniek, die ontwikkeld is door de Brit Brian McLean. Het concept bestaat uit twee delen: een techniek voor het knippen van krullen en scharen die speciaal voor deze techniek ontwikkeld zijn. Het verschil tussen de CURLSYS techniek en de ‘gewone’ manier van knippen is, dat bij CURLSYS een curve wordt geknipt in een bundeltje haar dat van nature al bij elkaar hoort, terwijl bij de gewone kniptechniek een bundel haar recht afgeknipt of ingeknipt wordt. De speciale, ronde kniptechniek zorgt ervoor dat het haar mooi met de krul-/slagrichting mee valt. Daardoor wordt het haar minder zwaar, wordt het voller bij de hoofdhuid en gaan de punten krullen in plaats van pluizen. En dat maakt het haar mooier, veerkrachtiger en vitaler!

Erkend CURLSYS kapper Uden

 

CURLSYS-kapper word je niet zomaar! Om jezelf CURLSYS-kapper te mogen noemen, moet je namelijk een groot aantal trainingsuren maken en deze met goed resultaat beëindigen. Haarstudio Ronky in Uden heeft deze CURLSYS-trainingen met succes afgelegd. Ik mag mezelf dus erkend CURLSYS kapper noemen! Bovendien ben ik nog niet uitgeleerd! Met veel enthousiasme stort ik me nog steeds op alles wat rondom CURLSYS te leren valt. Op het gebied van krullen knippen leer ik dus voortdurend verder.

Voor wie is CURLSYS?

 

Woon je in Uden of omgeving en ben je benieuwd naar CURLSYS? Kom dan gerust langs: CURLSYS is er namelijk voor vrijwel iedereen! De techniek is speciaal ontwikkeld voor krullend haar, maar ook steil haar, haar met een slag of gepermanent haar leeft erg op van knippen met de CURLSYS-techniek. Deze kniptechniek kan bovendien ook gebruikt worden om volume te creëren bij fijn haar en om dik haar lichter te maken. Kortom: vrijwel alle soorten haar vallen beter met CURLSYS! De enige haarsoort waar CURLSYS niet geschikt voor is, is afro-haar. Ook voor een bruidskapsel met krullend haar kun je bij Haarstudio Ronky in Uden terecht!

Waarom krullen knippen Uden?

 

Waarom zou je met krullend haar kiezen voor een kapper die gespecialiseerd is in krullen knippen? Nou, ten eerste omdat je krullen met CURLSYS veel mooier vallen. CURLSYS creëert sterke of zachte krullen met structuur. CURLSYS maakt het haar rustiger, waardoor het van nature een mooie krul krijgt. Naast dé perfecte krul, heeft CURLSYS nog meer voordelen. Zo blijft je haar na een knipbeurt met de CURLSYS-techniek langer natuurlijk mooi. Je kunt dus langer toe met één knipbeurt. CURLSYS versterkt de veerkracht en vitaliteit van je haar, en onzichtbare natuurlijke krullen komen weer tevoorschijn. Bij fijn haar creëer ik met CURLSYS bovendien eenvoudig meer volume, en bij dik haar wordt je haar lichter.

 

Meer weten over krullen knippen in Uden met de CURLSYS-techniek? Maak dan snel een afspraak bij Haarstudio Ronky of neem eerst contact met mij op! Ik help je graag verder!