Kapsalon Heesch

 

Een kapsalon in de buurt van Heesch gezocht? Laat je verrassen en bezoek Haarstudio Ronky te Uden. In onze salon heerst altijd een levendige en gezellige sfeer en daarom is een bezoek aan onze kapper ook echt een belevenis. Jouw haren tot in de puntjes verzorgen is onze passie en onze missie is pas geslaagd als jij tevreden bent met jouw nieuwe kapsel. Mogen wij jou binnenkort in onze kapsalon nabij Heesch ontvangen?

Gezelligheid in onze klantgerichte kapsalon nabij Heesch

 

In Haarstudio Ronky is het altijd gezellig en we zijn dan ook een begrip in Uden, al ruim 25 jaar. Echter, bij ons draait het natuurlijk wel om de klant. Wij besteden persoonlijke aandacht aan jou en knippen en kleuren jouw haar precies zoals jij het wilt. Daarbij kijken we ook naar de vorm van je gezicht en de tint van je huid. Ook je uitstraling en persoonlijkheid mogen niet vergeten worden, immers, een kapsel moet wel bij je passen. Bovendien maken we steeds gebruik van producten van merken als Karaja, Sebastian en I.C.O.N., merken die hun producten enkel aan salons leveren. Onze klanten genieten daardoor van de hoogste kwaliteit.

Bezoek onze sfeervolle kapsalon

 

Wanneer je eens een sfeervolle kapsalon in de buurt van Heesch wilt bezoeken, dan moet je zeker eens een afspraak maken bij Haarstudio Ronky. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 0413 25 10 78maar online een afspraak maken is ook mogelijk. Hopelijk zien wij je binnenkort!