Kapsalon Heesch

 

Op zoek naar een kapsalon in de buurt van Heesch? Laat je verrassen en bezoek Haarstudio Ronky in Uden. In onze kapsalon heerst altijd een levendige en gezellige sfeer en daarom is een bezoek aan onze kapper een echte belevenis. Jouw haren tot in de puntjes verzorgen is onze passie en onze missie is pas geslaagd als jij tevreden bent met jouw nieuwe kapsel. Mogen wij jou binnenkort in onze kapsalon vlakbij Heesch ontvangen?

Gezellige kapsalon bij Heesch

 

In Haarstudio Ronky is het altijd gezellig. Niet voor niets zijn we al ruim 25 jaar een begrip in Uden en omgeving. In onze kapsalon draait natuurlijk alles om jou! Onze kapsters nemen de tijd voor je, omringen je met persoonlijke aandacht en natuurlijk knippen en kleuren we jouw haar precies zoals jij het wilt. Maar je kunt ons ook vragen om een goed advies. Daarbij kijken we naar de vorm van je gezicht en de tint van je huid. En ook je uitstraling en persoonlijkheid worden in onze kapsalon niet vergeten. Een kapsel moet immers wel bij je passen!

Kapsalon met de beste haarproducten

 

Bij Haarstudio Ronky kiezen we bewust voor kwaliteitsproducten voor je haar. In onze kapsalon maken we gebruik van I.C.O.N en Sebastian. De haarverzorgingsproducten van I.C.O.N. hebben een basis van natuurlijke en bijzondere grondstoffen. De bestanddelen staan voor een perfecte verzorging van zowel je huid als je haar. Daardoor versterken ze elkaar, en bieden ze een kwaliteit waar geen ander merk aan kan tippen. Ook Sebastian is een professioneel merk, dat zijn producten alleen aan kapsalons levert. Als klant geniet je daardoor altijd van een heerlijke behandeling.

Beleef het in onze kapsalon

 

Een bezoek aan onze kapsalon vlakbij Heesch is met recht een belevenis te noemen. Wij leggen je graag helemaal in de watten. En dat gaat verder dan alleen een kopje koffie of thee. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kapsalon met een massagestoel, altijd een overheerlijk hapje bij je drankje en de mogelijkheid tot het bestellen van een wijntje, biertje of borrel met iets lekkers? Bovendien kun je bij onze kapsalon in de buurt van Heesch ook kiezen voor buiten knippen: heerlijke verwennerij in onze binnentuin, met de zon op je gezicht en het rustgevende geluid van onze fontein op de achtergrond.

Vriendinnendag Heesch

 

Een bezoek aan onze kapsalon betekent puur genieten! Daarom is een bezoek aan onze salon ook zeer geschikt voor de invulling van een vriendinnendag, verwendag of vrijgezellendag. Laat je heerlijk verwennen met een prachtig kapsel, inclusief kleuren, stylen, een haarmasker, make-up en/of wimperlift. Uiteraard staan een zalig hapje en drankje voor jou klaar tijdens je verwen- of vriendinnendag! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Bezoek onze sfeervolle kapsalon

 

Wil je eens een sfeervolle kapsalon in de buurt van Heesch bezoeken? Maak dan zeker eens een afspraak bij Haarstudio Ronky. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 0413 25 10 78maar online een afspraak maken is ook mogelijk. Hopelijk zien wij je binnenkort!