Kapper Heesch

 

Naar de kapper in Heesch of omgeving? Welkom bij de gezelligste kapsalon van Noord-Brabant! Bij Haarstudio Ronky in Uden is geknipt worden een ware beleving! Met de beste producten voor je haar, ultieme verwennerij voor jou en een supergezellig team! Naar de kapper in Heesch was nog nooit zo heerlijk!

Goede kapper in Heesch

 

Waaraan moet een goede kapper volgens jou voldoen? Volgens ons is het vooral een kapper die luistert naar jouw wensen! Want bij Haarstudio Ronky doen we er alles aan om het jou naar je zin te maken. Dat begint met een goed advies en deskundige kappers, die je haar zo knippen dat je er in alle opzichten tevreden mee bent. Maar wij gaan graag een stapje verder. Een warme ontvangst, een heerlijke kop koffie of thee, altijd iets lekkers erbij en bovendien de mogelijkheid om een lekker biertje of wijntje te bestellen. Terwijl je haar gewassen wordt, geniet je van een heerlijke massage in onze massagestoel. En we gebruiken alleen de beste producten, zodat je met een zalig gevoel onze kapsalon weer verlaat. Kortom: bij Haarstudio Ronky is een bezoek aan de kapper pure verwennerij!

Beste haarproducten

 

Bij de kapper verwacht je natuurlijk de beste producten voor je haar. Zo ook bij Haarstudio Ronky! Wij hebben de haarproducten waar we mee werken met zorg uitgekozen. We werken met de professionele kappersmerken I.C.O.N. en Sebastian. Beide merken verzorgen zowel je haar als je hoofdhuid op een zachte manier, met natuurlijke ingrediënten. Daarmee kunnen we je dan ook de perfecte knipervaring!

Buiten knippen

 

Heb je je haar altijd al eens buiten willen laten knippen? Bij Haarstudio Ronky kan het! Wij beschikken over een ruime binnentuin, waar we je graag knippen. Geniet tijdens het buiten knippen van de zon op je gezicht, de kwetterende vogels en het rustgevende geklater van onze fontein. Bij minder weer kun je genieten van de heerlijke warmte van onze infraroodverwarming en waan je je alsnog in de zon. Een bezoekje aan deze kapper in de buurt van Heesch is dan ook gegarandeerd een beleving!

Verwendag Heesch

 

Haarstudio Ronky is niet alleen een kapper in de omgeving van Heesch, het is ook een plek waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld een vriendinnendag of verwendag. Wij ontvangen je graag met iets lekkers en leggen je vervolgens volledig in de watten. Vraag naar onze speciale behandelingen op het gebied van make-up/visagie, wimperextensions, hairextensions, opsteken, haarkleuren en meer. Wij zorgen voor een supergezellige en inspirerende (mid)dag, waarbij het je aan niets ontbreekt!

Ook naar de kapper in Heesch?

 

Ben je overtuigd en wil je onze kapsalon in de omgeving van Heesch bezoeken? Maak dan online een afspraak of bel ons op 0413 25 10 78. We staan voor je klaar!