CURLSYS®

 

Dé innovatieve manier van (krullen) knippen, is CURLSYS®: een kniptechniek waarmee zowel krullend haar als haar met een slag, prachtig opleeft. CURLSYS® maakt het haar rustiger, waardoor het van nature een mooie krul krijgt. Behalve de perfecte krul, creëer ik met CURLSYS ook meer volume. De techniek is dan ook geschikt voor krullend haar, steil haar, gepermanent haar en haar met een slag. CURLSYS® is helaas niet geschikt voor afro-haar.

Om jezelf CURLSYS®-kapper te mogen noemen, moet je een uitgebreide cursus met succes hebben afgerond. Dat heb ik met veel plezier gedaan! En ik leer nog steeds bij!

Wat is CURLSYS?®

 

CURLSYS® is een revolutionaire kniptechniek, die ontwikkeld is door de Brit Brian McLean. Het concept bestaat uit zowel een gepatenteerde kniptechniek als speciaal voor deze techniek ontwikkelde scharen. Bij de reguliere kniptechniek wordt een bundel haar recht afgeknipt of ingeknipt. Bij de CURLSYS®-techniek wordt een curve geknipt in een bundeltje haar dat van nature al bij elkaar hoort. Door de speciale, ronde kniptechniek valt het haar vervolgens mooi met krul-/slagrichting mee. Het haar wordt minder zwaar, het wordt voller bij de hoofdhuid en de punten gaan krullen in plaats van pluizen. Kortom: CURLSYS® doet goed voor ieder haartype!

Waarom CURLSYS®?

 

CURLSYS® kun je toepassen om allerlei verschillende redenen. Zo is het dé innovatieve kniptechniek die de perfecte krul creëert in krullend haar. Onzichtbare, natuurlijke krullen komen weer tevoorschijn en ook haar met een slag en gepermanent haar wordt veerkrachtig(er). De techniek is echter ook geschikt om fijn haar meer volume te geven en dik haar lichter te maken. Bovendien blijft je haar met CURLSYS® langer mooi in model.

 

Een CURLSYS®-knipbeurt duurt anderhalf uur. Kijk bij de tarieven voor de actuele prijzen van een CURLSYS®-knipbeurt of maak direct een afspraak.

a