Kapsalon & Zoo

 

Bij Haarstudio Ronky is het altijd een levendige boel. Dat komt niet alleen door onze fijne mensen, maar ook door onze huisdieren! Onze Franse buldogs Oom Oswald en Ome Willem zorgen, samen met onze naaktkat Muze, voor een huiselijk gevoel en een hoop gezelligheid!

Onze dieren zijn lieve, aanhankelijke dieren die het fijn vinden om geaaid te worden. Net als in een kattencafé kun je in onze salon dan ook terecht voor een heerlijke kattenknuffel. Met uiteraard een bijbehorende kop goede koffie of thee én een kwalitatieve knipbeurt. Heerlijk knuffelen met een Franse buldog of kat terwijl je geknipt wordt.

Knipbeurt met een kat op schoot

 

Zijn dieren helemaal ‘jouw ding’? Je bent niet de enige! Niet voor niets zijn kattencafés helemaal hip! Knuffelen met een dier brengt je tot rust en zorgt voor een goed gevoel. Zo ook in onze kapsalon. Hier kun je je honden- of kattenliefde kwijt terwijl wij je volledig in de watten leggen. Als je het fijn vindt, kun je geknipt worden met onze hond of kat op schoot. Dat is dubbele verwennerij!

Wil je meer weten over onze huisdieren en/of onze kapsalon? Neem contact met ons op!