Kapsalon & Zoo

 

Bij Haarstudio Ronky is het altijd gezellig. Zo zorg ik graag voor een fijne sfeer, maar ook mijn huisdieren dragen een steentje bij! De Franse buldogs Oom Oswald en Ome Willem zorgen, samen met naaktkat Muze, voor een huiselijk gevoel en een hoop gezelligheid!

De dieren zijn lieve, aanhankelijke dieren die het fijn vinden om geaaid te worden. Net als in een kattencafé kun je in onze salon dan ook terecht voor een heerlijke kattenknuffel. Met uiteraard een bijbehorende kop goede koffie of thee én een kwalitatieve knipbeurt. Heerlijk knuffelen met een Franse buldog of kat terwijl je geknipt wordt.

Knipbeurt met een kat op schoot

 

Zijn dieren helemaal ‘jouw ding’? Je bent niet de enige! Niet voor niets zijn kattencafés helemaal hip! Knuffelen met een dier brengt je tot rust en zorgt voor een goed gevoel. Zo ook bij Haarstudio Ronky. Hier kun je je honden- of kattenliefde kwijt terwijl je volledig in de watten gelegd wordt. Als je het fijn vindt, kun je geknipt worden met een hond of kat op schoot. Dat is dubbele verwennerij!

Wil je meer weten over onze huisdieren en/of onze kapsalon? Neem contact met mij op!