Kapper Uden

 

Naar de kapper in Uden? Kom dan naar Haarstudio Ronky! Onze kapsters omringen je met persoonlijke aandacht, verwennerij en zorgen er natuurlijk voor dat je met een prachtig kapsel weer naar buiten loopt. We zijn professioneel en creatief, maar we staan ook voor een boel levendigheid en gezelligheid. Een bezoekje aan de kapper in Uden was nog nooit zo leuk!

Naar de kapper… nét even anders

 

Haarstudio Ronky is een kapper die nét even anders is dan andere kappers in Uden en omgeving. Wij staan voor een echte beleving, vanaf het moment dat je onze kapsalon binnenkomt totdat je met je nieuwe coupe weer buiten staat. Zo geniet je tijdens het wassen van je haar niet alleen van een heerlijke massage van je hoofdhuid, maar ook van een zalige lichaamsmassage in onze massagestoel. Ook hebben we bewust gekozen voor bijzondere koffie en thee, van hoge kwaliteit, maar vooral heel erg lekker. Je kopje koffie of thee serveren we bovendien altijd met een bijzondere lekkernij erbij. Wil je liever iets sterkers? Ook een biertje, wijntje of borrel, met een hartig hapje erbij, staan voor je klaar! Behalve onze verwennerij zorgen ook ons deskundige advies, onze up-to-date kennis en de merken die wij voeren voor een ultieme beleving.

Veelzijdige kapper in Uden

 

Bij Haarstudio Ronky kun je niet alleen terecht voor knippen, stylen en kleuren, maar ook voor een breed scala aan andere diensten. Hierbij kun je denken aan bruidskapsels, treatments en haarmaskers, make-up, het epileren van je wenkbrauwen, wimperextensions en wimperlifts (lashlifts). Haarstudio Ronky is dan ook dé veelzijdige kapper in Uden en omgeving. Doordat wij je helemaal in de watten leggen, is een bezoek aan onze kapper ook zeer geschikt voor de invulling van bijvoorbeeld een vriendinnendag of verwendag. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden! Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Uniek in Uden: buiten knippen

 

Wil je voor een unieke ervaring gaan bij de kapper? Kom dan naar onze haarstudio. Bij ons beleef je je bezoek aan de kapper gegarandeerd op een bijzondere manier. Dat zit ‘m in onze gastvrijheid en gezelligheid, maar ook in het feit dat je bij ons kunt kiezen voor buiten knippen. In onze binnentuin word je geknipt met de zon op je gezicht en het rustgevende geluid van onze fontein op de achtergrond. Of bij minder weer onder de heerlijke warmte van onze infraroodverwarming. Ga lekker zitten en relax, wij doen de rest!

Ook naar de kapper in Uden?

 

Ook naar de kapper bij Haarstudio Ronky? Kom dan naar onze kapsalon in Uden. Wij ontvangen je graag! Een afspraak maken kan via 0413 25 10 78 of maak direct online een afspraak. Hopelijk tot snel!