Alleen de beste merken voor het mooiste resultaat

 

Een goede haarverzorging en een perfect resultaat beginnen met goede producten. Ik kies de producten waarmee ik werk dan ook met de grootste zorgvuldigheid, en ik stel hoge eisen aan mijn leveranciers. Daarom werk ik met de merken I.C.O.N. en Sebastian. Tijdens je behandeling vertel ik graag wat ik precies gebruik en waarom. Heb je hier vragen over? Stel ze gerust!

I.C.O.N.

Natuurlijke en bijzondere grondstoffen vormen de basis van dit professionele merk. Haarverzorging en huidverzorging gaan hier hand in hand: de bestanddelen staan voor een perfecte verzorging van zowel de huid als het haar. Daardoor versterken ze elkaar, en bieden ze een kwaliteit waar geen ander merk aan kan tippen. De producten bestaan voor minimaal 93% uit natuurlijke bestanddelen en zorgen voor een heerlijke ervaring. Door de natuurlijke ingrediënten biedt zelfs het kleuren van je haar met I.C.O.N-producten extra versteviging en verzorging. Van dit merk heb ik niet alleen fijne producten voor de dames, maar ook een prachtige gespecialiseerde herenlijn.

Pretty Curly Girl

Deze lijn is ontwikkeld door Hanan, een Nederlandse vrouw met Marokkaanse roots. Een lijn speciaal voor krullen, hoge kwaliteit ingrediënten, gemaakt in Nederland. CG approved, Vegan frendly, cruelty free. Is in 2019 op de markt gekomen en binnen een jaar in meer als 25 landen te koop.