Buiten knippen

Het geluid van klaterend water en de zon op je gezicht. Wat is er lekkerder dan bij mooi weer buiten geknipt worden? Haarstudio Ronky beschikt over een gezellige binnentuin, die bijdraagt aan onze unieke beleving. Laat je knippen in de zon of de schaduw, bij regen onder de overkapping en als het wat fris is bij één van onze verwarmingspanelen. In onze binnentuin hebben wij twee plekken: een vaste plek en een verplaatsbaar station, dat we neer kunnen zetten waar jij dat wilt!

Gezellig & relaxt

Onze binnentuin is niet alleen heel geschikt voor buiten knippen, het is ook een perfecte plek om heerlijk neer te strijken met een kop koffie, thee of een wijntje. Lekker met een hapje en drankje genieten van de zon, vooraf of tijdens je behandeling. Het komt regelmatig voor dat onze binnentuin en salon één al bedrijvigheid en levendigheid zijn. Gezellig en relaxt!

De keuze is aan jou!

Uiteraard is het altijd aan jou of je liever buiten geknipt wilt worden of binnen in onze salon. Wil je meer weten over buiten knippen? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak!

a