Kapsalon Meierijstad

 

Zoek je een kapper in Meierijstad, Veghel, Sint Oedenrode, Schijndel, Eerde of Erp? Kom dan naar Haarstudio Ronky in Uden. Ieder bezoek aan onze levendige kapsalon is een ware belevenis! Wij ontvangen je graag in een bijzonder sfeervolle ambiance.

Beste kapper van Meierijstad

 

Het is nogal wat, om van jezelf te beweren dat je de beste kapper bent van Meierijstad. Toch durven wij te zeggen dat we in de buurt komen. Kwaliteit staat voor ons altijd voorop. Of het nu gaat om hairextensions, je haar verven, een bruidskapsel, opsteken, visagie of je haar kleuren, wij kunnen het allemaal. En we doen het met veel plezier en enthousiasme voor je! Een paar keer per jaar laten we ons bijscholen op conferenties of andere branche-bijeenkomsten. Op die manier kunnen we onze kwaliteit voor je blijven garanderen. Dus zoek je een kapper in Meierijstad die staat voor kwaliteit en creativiteit? Neem dan gerust contact met ons op!

Een kapsalon met beleving in Meierijstad

 

Haarstudio Ronky is geen gewone kapper in Meierijstad. Wij zijn namelijk een kapsalon vol beleving en verwennerij. Zo kun je bij ons een hapje en een drankje bestellen, van een goede kop koffie of thee tot een biertje, wijntje of borrel. Uiteraard met bijbehorende hapjes! Ga je bij ons ‘naar de kapper’, dan loop je niet alleen van buiten, maar ook van binnen zo gelukkig mogelijk weer naar buiten. In onze kapperszaak vlakbij Meierijstad leggen wij je graag in de watten en doen we er alles aan om het mooiste in je naar boven te laten komen!

Kapper met massagestoel

 

Onderdeel van de beleving in onze kapperszaak in Uden (bij Meierijstad), is onze massagestoel. Hier kom je helemaal tot rust. Terwijl wij je haar wassen en je hoofdhuid masseren, geniet je in onze massagestoel van een ontspannende lichaamsmassage. Ook een maskertje erbij is mogelijk! Onze massagestoel is standaard onderdeel van je behandeling tijdens het wassen van je haar. Ondertussen sluit je lekker je ogen of geniet van je mooie foto’s en tips & tricks op ons grootbeeld-scherm. Kortom: bij deze kapper in Uden (bij Meierijstad) voel je je ultiem ontspannen! Heerlijk toch?

Kapper bij Veghel, Sint Oedenrode, Schijndel

 

Een goede kapper vlakbij Veghel, Sint-Oedenrode of Schijndel vind je bij Haarstudio Ronky in Uden! Wij ontvangen je graag voor een mooie beleving, alleen of gezellig samen met een vriend(in), je zus of je moeder. Ook voor een vriendinnendag of verwendag ben je bij ons aan het juiste adres! Ons team van bevlogen, enthousiaste en gezellige kappers en kleurspecialisten staat voor je klaar!

Ook naar de kapper in Meierijstad?

 

Enthousiast geworden over onze kapsalon? Maak dan direct online een afspraak of neem contact met ons op! We ontvangen je graag!