Kapsalon Oss

 

De leukste kapsalon in de omgeving Oss, Veghel en Erp vind je in Uden! Haarstudio Ronky legt je helemaal in de watten met een kapsel én een ervaring waar je gegarandeerd blij van wordt. Onze professionele kappers verwennen je en zorgen voor een fantastische look!

Dé kapper in Oss

 

Woon je in Oss of omgeving, dan is Haarstudio Ronky in Uden het adres waar je moet zijn. In onze kapsalon vlakbij Oss vind je ervaren kappers, die met veel enthousiasme, plezier en gezelligheid werk maken van je haar. In onze kapsalon gaan we altijd voor kwaliteit: zo laten we ons regelmatig bijscholen, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en mogelijkheden. Ook maken wij alleen gebruik van de beste producten voor je haar.

Beleef het in de kapsalon

 

Veel kappers zijn bedreven in het knippen van je haar. Logisch, want dat is wat er normaal gesproken in een kapsalon gebeurt. Maar bij Haarstudio Ronky vinden we dat een bezoek aan onze kapsalon vlakbij Oss een unieke belevenis moet zijn. Van de gastvrije ontvangst in onze haarstudio totdat je weer naar buiten loopt; wij zorgen graag voor de ultieme verwen-ervaring. Zo kun je tijdens het wassen van je haar niet alleen genieten van een massage van je hoofdhuid, maar ook van een heerlijke massage van de rest van je lichaam! Wij wassen je haar namelijk altijd in een massagestoel. Tijdens het knippen geniet je van een goeie kop koffie of thee, uiteraard met een bijzondere lekkernij. Heb je zin in iets sterkers? Ook een biertje, wijntje of borrel, met een bijpassend hapje, staan voor je klaar!

Buiten knippen

 

Ben je op zoek naar een kapsalon waar je ook buiten geknipt kunt worden? Vooral in de zomer is het heerlijk toeven in onze binnentuin, met de zon op je gezicht, onze klaterende fontein op de achtergrond en een glaasje wijn binnen handbereik. Of laat je bij koud weer knippen op onze veranda, onder één van de infrarood-verwarmingspanelen voor een overheerlijke warmte. Buiten knippen doen we dan ook graag!

Vriendinnendag Oss

 

Behalve voor een prachtig kapsel en een unieke beleving, kun je bij ons ook terecht voor een bijzondere verwendag, vriendinnendag of vrijgezellendag. Neem je vriendinnen, zus of moeder mee voor een heerlijke dag. Laat je knippen, kleuren, stylen, laat je make-up doen, wimperextensions plaatsen of kies voor een haarmasker of treatment. Wij zorgen ervoor dat jullie samen een mooie dag beleven!

Ook naar de kapper in Oss?

 

Kom je ook een bezoek brengen aan onze kapsalon in Uden, vlakbij Oss? Neem dan contact met ons op, wij maken graag kennis met je!