Kapper Boekel

 

Zoek je een kapper in de omgeving van Boekel, Volkel of Heeswijk-Dinther? Dan hoef je niet verder te zoeken, want de gezelligste kapsalon van de omgeving vind je in Uden: Haarstudio Ronky. Wij leggen je helemaal in de watten, met een professionele knipbeurt, wassen, kleuren, stylen en nog veel meer. Zo kun je wimperextensions laten zetten of je wenkbrauwen laten epileren en verven. Laat je lekker zakken in onze massagestoel, laat een drankje komen en geniet! Je loopt helemaal relaxt weer naar buiten!

Dé creatieve kapper vlakbij Boekel

 

Bij Haarstudio Ronky werken de meest creatieve, professionele en klantgerichte kappers die je in de omgeving van Boekel, Volkel en Heeswijk-Dinther kunt vinden. Wij gaan graag aan de slag met een kapsel dat perfect bij jou past. We zijn op de hoogte van de nieuwste trends en houden onze kennis over de vele kapperstechnieken up-to-date met jaarlijkse updates en bijscholingen. Wanneer je een bezoek brengt aan de meest levendige kapper van Boekel en omgeving, wordt het beste in je naar boven gehaald. Zo kijken wij niet naar een afbeelding, maar kijken wij naar jou; de vorm van het gezicht, de tint van jouw huid, jouw uitstraling en persoonlijkheid. Dat is de inspiratiebron van de kappers van Haarstudio Ronky. Zo zal je gegarandeerd met een lach onze kapsalon verlaten.

Beleef onze kapsalon bij Boekel

 

Een bezoek aan Haarstudio Ronky is niet zomaar een kappersbezoek, maar een ware beleving. Wij weten bij iedere klant een glimlach op het gezicht te toveren. Dat begint al in onze heerlijke massagestoel, waar tijdens het wassen van je haren niet alleen je hoofdhuid gemasseerd wordt, maar ook de rest van je lichaam! Tijdens het knippen serveren wij een goede kop koffie of thee, altijd met een overheerlijke lekkernij erbij. Of kies voor een biertje of wijntje met een hartige hap. Wat je ook wilt, wij leggen je helemaal in de watten!

Meer dan alleen knippen en kleuren

 

Onze kappers kunnen prachtige kapsels realiseren, maar dit is echter niet het enige waarvoor je bij ons op het juiste adres bent. Wij heten je ook van harte welkom wanneer je wimperextensions wilt laten plaatsen, je wenkbrauwen wilt laten epileren of verven, een heerlijk haarmasker wilt nemen en voor prachtige make-up. Uiteraard houden wij ook hier rekening met jouw wensen. Ben je op zoek naar een ultieme verwendag, leuk uitje voor een vrijgezellenfeest of wil je er een gezellige vriendinnendag van maken? Ook dat kan bij Haarstudio Ronky! Neem contact met ons op voor meer informatie!

Jouw kapper vlakbij Boekel

Is jouw kapsel toe aan een opfrisbeurt of wil je jouw kapsel laten omtoveren tot een kunstwerk? Dan is Haarstudio Ronky jouw kapper! Gevestigd in Uden, vlakbij Boekel, zijn wij de kapper voor de omgeving van Volkel, Heeswijk-Dinther, Meierijstad en natuurlijk Boekel. Maak een afspraak door te bellen naar 0413 – 25 10 78 of maak direct online een afspraak. Graag tot snel!