Kapper Boekel

 

Een kapper in de omgeving van Boekel, Volkel of Heeswijk Dinther gezocht? Dan hoef je niet verder te zoeken, want de gezelligste kapsalon van de omgeving ligt in Uden: Haarstudio Ronky. Zowel dames als heren zijn bij ons op het juiste adres voor een knipbeurt, maar wij doen veel meer dan dat. Zo kun je wimperextensions laten zetten of je wenkbrauwen laten epileren en verven. Tevens zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends en houden onze kennis over de vele kapperstechnieken up-to-date. Een bezoek aan Haarstudio Ronky is niet zomaar een kappersbezoek, maar een ware beleving. Wij weten bij iedere klant een glimlach op het gezicht te toveren.

Bezoek de creatieve kapper Haarstudio Ronky nabij Boekel, Volkel en Heeswijk Dinther

 

Bij Haarstudio Ronky werken de meest creatieve, professionele en klantgerichte kappers die je in de omgeving van Boekel, Volkel en Heeswijk Dinther kunt vinden. Wanneer je een bezoek brengt aan de levendige kapper, wordt het beste in je naar boven gehaald. De klant staat niet voor niets centraal. Zo kijken wij niet naar een afbeelding, maar kijken wij naar jou; de vorm van het gezicht, de tint van jouw huid, jouw uitstraling en persoonlijkheid. Dat is de inspiratiebron van de kappers van Haarstudio Ronky. Zo zal je gegarandeerd met een lach onze kapsalon verlaten. Een kapsel dat exact past en waar je tevreden over bent.

Meer dan enkel knippen en kleuren

 

Onze kappers kunnen prachtige kapsels realiseren, maar dit is echter niet het enige waarvoor je bij ons op het juiste adres bent. Wij heten je ook van harte welkom wanneer je wimperextensions wilt laten plaatsen, je wenkbrauwen wilt laten epileren of verven en voor prachtige make-up. Uiteraard houden wij hier ook rekening met jouw wensen.

Bezoek onze sfeervolle kapper

Is jouw kapsel toe aan een opfrisbeurt of wil je jouw kapsel laten omtoveren tot een kunstwerk? Maak dan zeker eens een afspraak bij de sfeervolle kapper Haarstudio Ronky in de buurt van Volkel, Boekel en Heeswijk Dinther. Je maakt een afspraak door te bellen naar 0413 – 25 10 78, maar het is ook mogelijk om online een afspraak te maken. Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen.