Kapper Oss

 

Op zoek naar een goede kapper in Oss? Bij Haarstudio Ronky in Uden ben je van harte welkom! Wij omringen je met luxe en verwennerij terwijl we vakkundig en bedreven je haar knippen. Creatief en professioneel, gezellig en betrokken. Zo loop je na een bezoek aan één van onze kappers met een heerlijk gevoel weer naar buiten!

Dé kapper in Oss

 

Misschien vind je het nogal wat: over jezelf zeggen dat je dé kapper bent van Oss en omgeving. Toch durven wij te beweren dat we één van de beste kappers zijn in Noord-Brabant. Wij gaan niet voor snel en goedkoop, maar voor een beleving waarin voor jou als klant alles klopt. Van een perfect kapsel tot de gastvrije ontvangst in onze kapsalon. Ons team van ervaren kappers zorgt er graag voor dat je je thuis voelt in onze haarstudio. Dat doen we met een warme ontvangst, een goede kop koffie of thee met een luxe lekkernij erbij, en natuurlijk een gezellige sfeer! In onze massagestoel geniet je van een heerlijke lichaamsmassage terwijl wij je haar wassen en hoofdhuid masseren. Kortom: na een bezoek aan onze kapperszaak in de omgeving van Oss voel je je zowel van binnen als van buiten als herboren!

Beste advies voor je haar

 

Als je naar een kapper in Oss gaat, dan mag je verwachten dat je met een mooi kapsel weer naar buiten loopt. Bij Haarstudio Ronky gaan we nog een stap verder. Onze creatieve kappers baseren hun advies onder andere op de vorm van je gezicht, je huidskleur en natuurlijk je wensen. Op die manier komen we altijd tot het beste advies voor jouw haar en kapsel! Daarnaast werken we alleen met de beste, professionele haarproducten. Dat maakt jouw ervaring in onze kapsalon compleet!

Buiten knippen

 

Een bezoek aan onze kappers in de buurt van Oss is een ware beleving. Kies voor een unieke ervaring en laat je buiten knippen! In onze gezellige binnentuin kun je je haar laten knippen met de zon op je gezicht en het klaterende geluid van onze fontein op de achtergrond. Bij slecht weer kun je terecht op onze overdekte veranda met infrarood-verwarmingspanelen, die een heerlijk comfortabele warmte geven. Naar de kapper in Oss was nog nooit zo relaxt!

Méér dan alleen een kapper in Oss

 

Bij Haarstudio Ronky kun je terecht voor méér dan alleen het knippen van je haar. Wij verzorgen ook complete vriendinnendagen en verwendagen. Neem je moeder, zus, vriendinnen of collega’s mee en laat je verrassen door één van onze bijzondere behandelingen. Hierbij kun je denken aan onder andere make-up/visagie, wimperextensions, hairextensions, opsteken, haarkleuren en meer. Om je (mid)dag compleet te maken, serveren wij niet alleen koffie en thee met iets lekkers, maar kun je ook een lekker biertje, wijntje met bijbehorende hapjes bestellen.

Bezoek de kapper in omgeving Oss

 

Wil jij je ook laten knippen door dé kapper in de omgeving van Oss? Maak dan een afspraak bij Haarstudio Ronky in Uden. Wij ontvangen je graag om je helemaal in de watten te leggen! Bel 0413 25 10 78 of maak online een afspraak.