Kapsalon Uden

 

Zoek je een kapsalon in Uden die van jouw bezoek een feestje maakt? Dan is Haarstudio Ronky waar je moet zijn. Een bezoek aan onze levendige salon is een ware belevenis. Onze professionele kappers leggen je graag in de watten en doen er alles aan om het mooiste in jou naar boven te halen. Wij garanderen dat je stralend en geheel tevreden onze salon verlaat.

Kapsalon in Uden: creatief, eigenwijs en klantgericht

 

In onze altijd gezellige kapsalon te Uden draait alles om jou. Wij zijn creatief, eigenwijs, maar bovenal luisteren wij graag naar jouw wensen ten aanzien van jouw haar. We horen graag hoe jij jouw kapsel het liefst wil zien. Aan de hand van de tint van je huid en van de vorm van je gezicht kunnen wij bepalen welke kapsels jou goed zullen staan en kunnen wij jou hierin adviseren. Een kapsel moet immers bij je passen. Daarnaast werken wij enkel met haarproducten die exclusief aan salons geleverd worden en die garant staan voor kwaliteit. Wij willen jou natuurlijk alleen het beste bieden.

Veelzijdige kapper in Uden

 

Bij Haarstudio Ronky kun je niet alleen terecht voor knippen, stylen en kleuren, maar ook voor een breed scala aan andere diensten. Hierbij kun je denken aan bruidskapsels, treatments en haarmaskers, make-up, het epileren van je wenkbrauwen, wimperextensions en wimperlifts (lashlifts). Haarstudio Ronky is dan ook dé veelzijdige kapper in Uden en omgeving. Doordat wij je helemaal in de watten leggen, is een bezoek aan onze kapper ook zeer geschikt voor de invulling van bijvoorbeeld een vriendinnendag of verwendag. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden! Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Kapper nodig in Uden, Veghel of Meierijstad?

 

Als je op zoek bent naar een kapsalon in Uden, Veghel, Schijndel of Sint-Oedenrode, dan ben je bij Haarstudio Ronky aan het juiste adres. Een bezoek aan onze kapsalon is niet alleen goed voor je looks, maar ook voor je binnenkant! Wij doen er alles aan om het je naar de zin te maken in onze kapsalon. Zo schenken we alleen goeie koffie en thee, en krijg je er bij ons altijd een bijzonder hapje bij. Wassen we je haar, dan geniet jij ondertussen van een heerlijke massage in onze massagestoel. En heb je zin in iets lekkers? Een biertje, wijntje of borrel met bijbehorende hapjes staan altijd voor je klaar. Kortom: wij zijn met stip de gezelligste kapsalon van Uden en omgeving!

Onze kapsalon: binnen of buiten knippen

 

Schijnt er een mooi zonnetje boven Uden? Dan hebben wij in onze kapsalon iets bijzonders: bij ons kun je je namelijk buiten laten knippen. Lekker met de zon op je gezicht en met het geluid van een klaterende fontein op de achtergrond. Ook als het wat minder weer is, kun je bij ons buiten geknipt worden. Onder de heerlijke warmte van onze infraroodpanelen is het ook op onze veranda goed toeven! Lees hier meer over buiten knippen.

Kom jij naar onze kapsalon in Uden?

 

Wil je een afspraak maken bij de gezelligste kapsalon van Uden, Haarstudio Ronky? Maak meteen online een afspraak of je belt even naar 0413 25 10 78. Hopelijk zien wij jou binnenkort terug!